Άπαχο μικρό κατσικάκι..τι πιο τέλειο για να συνδυαστεί με την φρέσκια ντομάτα και τα τσαουλιά σε ένα πιάτο που η απλότητα των υλικών κάνει και την μεγάλη διαφορά!
2 κιλά κατσικάκι
1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά
4 ντομάτες φρέσκες περασμένες στο μπλέντερ
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το κατσικάκι μας και το τσιγαρίζουμε. Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.Στη συνέχεια μπαίνει η φρέσκια ντομάτα και συμπληρώνουμε ζωμό μέχρι να σκεπάσουμε το κρέας
Καλή επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου