Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μανιτάρια πλεύρωτους με απάκι ντοματα κατσικίσιο τυρί κρέμα και πετιμέζι του Chef Γιάννη Κορνάρου


10 φιλέτα πλευρώτους καθαρισμένα απ το κοτσάνι
50 γρ πετιμέζι
25 γρ ελαιόλαδο
100 γρ κατσικίσιο τυρί κρέμα
150 γρ απάκι πολύ ψιλοκομμένο
20 γρ ρόκα άγρια και 20 γρ βαλεριάνα
100 γρ ντομάτα ξεσποριασμένη πολύ ψιλό κονκασέ
Θυμάρι φρέσκο
Φρέσκια ρίγανη
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια κόβουμε τα κοτσάνια τους τα βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο. Χτυπάμε σε μια λεκάνη το πετιμέζι το ελαιόλαδο το θυμάρι τη ρίγανη. Κρατάμε 4 κουταλιές της σούπας απ το μείγμα μας και το φυλάσσουμε στο ψυγείο. Προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα στα μανιτάρια μας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι.Ψιλοκόβουμε το απάκι και το προσθέτουμε πάνω στα μανιτάρια.Τα βάζουμε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά στους 220 τα βγάζουμε προσεκτικά.Τα σερβίρουμε σε ένα πιάτο βάζουμε πάνω το κατσικίσιο τυρί τη ντομάτα και τη ροκά.Τέλος ρίχνουμε το μείγμα από το πετιμέζι από πάνω
Καλή όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου