Το
4ο
Premier Gastronomy Festival
διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από το Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Από
τις 6 έως τις 22 Νοεμβρίου 2015, οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να
γευθούν μοναδικές fusion
γεύσεις από κάθε γωνιά
του κόσμου – από την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, την Κωνσταντινούπολη
και το Άγιο Όρος. Δημιουργίες από τους πιο αντιπροσωπευτικούς σεφ, μας
παρέσυραν σ’ ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι.
Η
έναρξη του φεστιβάλ έγινε από την ομάδα του Premier και τον Executive Chef Σταμάτη Τσίλια, με μοναδικές γευστικές δημιουργίες tapas, υπό τις μελωδίες της υπέροχης φωνής
του Georgi Petroff. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι
προσκεκλημένοι σεφ για τα δείπνα degustation.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κατά τη διάρκεια
του φεστιβάλ, οι προσκεκλημένοι σεφ ταξίδεψαν τους επισκέπτες σε μοναδικούς
γαστριμαργικούς προορισμούς!
Ο Gianfranco Chiarini, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Petar Yorgov, ο Πατέρας Επιφάνιος και ο Σταμάτης
Τσίλιας μας πρόσφεραν εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες, τις οποίες απογείωσαν
κυριολεκτικά τα υπέροχα κρασιά της Bibendum, της Domaine Boyar και του οινοποιείου Μυλοπόταμος.
Οι
καλύτεροι σομελιέ της Βουλγαρίας μας μύησαν στα μυστικά του κρασιού και μας
έδωσαν την ευκαιρία να γευτούμε υπέροχα κρασιά, στις γευστικές δοκιμές που
οργανώθηκαν.
Επιπλέον,
έχοντας κάνει την αρχή την περασμένη χρονιά και για δεύτερη φορά στη Βουλγαρία,
διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials εκπαιδευτικά σεμινάρια για
επαγγελματίες του χώρου, με εισηγητές την παγκοσμίως καταξιωμένη σχολή Le Cordon Bleu και το διεθνούς φήμης Celebrity Chef Gianfranco Chiarini. Πιο συγκεκριμένα, ο chef Victor Perez από τη Le Cordon Bleu Madrid παρουσίασε νέες τεχνικές στη fusion κουζίνα, συνδυάζοντας τις Γαλλικές
με τις Ισπανικές, στο σεμινάριο “Spanish Fusion Cuisine and Modern Tapas”. Ο Gianfranco Chiarini παρουσίασε την Ιταλική Fusion κουζίνα για μπουφέ και a la carte, σ’ ένα σεμινάριο όπου οι
συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μαζί με το chef και να μυηθούν στα μυστικά της
τεχνολογίας τροφίμων (food
science).
Με
την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού της Βουλγαρίας, το 4ο Premier Gastronomy Festival ανέβασε κι άλλο τον πήχη κι έχει
πλέον καθιερωθεί ως το ετήσιο γαστρονομικό γεγονός στο Μπάνσκο και στη
Βουλγαρία γενικότερα.
Το
Premier
Luxury
Mountain
Resort, ένα πολυτελές
ξενοδοχείο 5 αστέρων και το μοναδικό μέλος των Small Luxury Hotels of the World στη Βουλγαρία, βρίσκεται στους
πρόποδες του Όρους Πίριν, στο Μπάνσκο. Κάθε ένα από τα 111 ευρύχωρα δωμάτιά του
έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει έναν αέρα κομψής πολυτέλειας, ενώ τα
δωμάτια της Premier Collection ικανοποιούν
ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Τα δύο εστιατόριά του, το “Amvrosia” a la carte, με το ολοκαίνουργιο concept του Butcher Modern Cuisine και
το “Dionyssos”
buffet
θα σας προσφέρουν μοναδικές,
αξέχαστες γεύσεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση, ενώ στο “Nectar” bar μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το
ποτό σας ή να δοκιμάσετε το νέο Tapas Menu. Το “Le Spa”, με τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις
και υπηρεσίες, υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Το
Premier
Luxury
Mountain
Resort
ανανεώνει το ραντεβού του
για τον επόμενο Νοέμβριο, με το 5ο Premier Gastronomy Festival, με νέο concept και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου