3 αυγά
2 ½ φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια μπανάνες κομμένες πολτοποιημένες
3/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια αλεύρι
2 κ.γ σόδα
1/3 κ.γ αλάτι
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι τεμαχισμένα καρύδια
3 κ.σ κακάο
Χτυπάς τα αυγά με τη ζάχαρη,όταν αφρατέψουν προσθέτεις τις πολτοποιημένες μπανάνες και το ελαιόλαδο.
Κοσκινίζεις μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλα.
Προσθέτεις στο μείγμα το μείγμα από τις σκόνες εναλλάξ με το γάλα. Και χτυπάς πολύ καλά.
Χωρίζεις το μείγμα στα δύο, βάζοντας το μισό μείγμα μέσα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.
Στο υπόλοιπο μείγμα που κράτησες βάζεις τα καρύδια και το κακάο
και το ρίχνεις δεύτερη στρώση από πάνω.
Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 1 ώρα .Όταν το σερβίρεις το αλείφεις με Μερέντα.
Καλή επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου