Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival

Το πρώτο διήμερο ανακαλύψεων του οινικού χάρτη της Ελλάδας πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, στις 20 και 21 Φεβρουαρίου. 
Στο πλαίσιο του ΟΙΝΟΤΕΚΑ Wine Exploring Festival, οινοποιεία από το νοτιότερο άκρο της Κρήτης ως και το βορειότερο σημείο της Ελλάδας, θα συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό Festival που στόχο έχει οι επισκέπτες να γνωρίσουν τις χαρακτηριστικότερες ποικιλίες κρασιών απ’ όλη τη χώρα και κάποια από τα καλύτερα κρασιά και αποστάγματα. 
Το Festival πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Atlantis, ενώ εκτός από τη βασική έκθεση κρασιού περιλαμβάνει πολλά σεμινάρια και παράλληλες εκδηλώσεις. 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν ποιοτικά κρασιά, να ζήσουν την εμπειρία γευσιγνωσίας Cocktails με βάση το κρασί, να ξεναγηθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παλαιωμένων κρασιών, αλλά και να συμμετέχουν στα σεμινάρια και Master Classes που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του. 
Εκτός όμως από την έκθεση αυτή κάθε αυτή, στο πλαίσιο του Festival θα πραγματοποιηθεί ένα Secret Party by Bottega το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου. Το Festival ταυτόχρονα, «ανοίγεται» σε ολόκληρη την πόλη, με αρκετές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις οι οποίες θα προσφέρουν προτάσεις Menu σε συνδυασμό με κρασιά από την έκθεση, σε προνομιακές τιμές. 
Πέρα από τις δύο ημέρες διεξαγωγής του Festival, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευθούν συνδυασμούς κρασιών με φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μετά την έκθεση, καθώς επίσης και να αγοράσουν σε προνομιακές τιμές κρασιά, τα οποία θα γευθούν και θεωρούν ότι ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. 
Περισσότερες λεπτομέρειες για το OINOTEKA Wine Exploring Festival, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα του Festival θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου