Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Κατσικάκι με φρέσκια ντομάτα και φασολάκια

Άπαχο μικρό κατσικάκι..τι πιο τέλειο για να συνδυαστεί με την φρέσκια ντομάτα και τα τσαουλιά σε ένα πιάτο που η απλότητα των υλικών κάνει και την μεγάλη διαφορά! 



2 κιλά κατσικάκι
1/2 κιλό φασολάκια τσαουλιά
4 ντομάτες φρέσκες περασμένες στο μπλέντερ
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο


Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το κατσικάκι μας και το τσιγαρίζουμε. Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.Στη συνέχεια μπαίνει η φρέσκια ντομάτα και συμπληρώνουμε ζωμό μέχρι να σκεπάσουμε το κρέας


Αλάτι πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά ψήνουμε περίπου για μία ώρα (Ανάλογα το κρέας) και στο τελευταίο 10λεπτο προσθέτουμε τα φασολάκια. 


Καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου