Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Μαρινάδα κοτόπουλου με λευκό ξύδι " botanico" του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη


2 φιλέτα κοτόπουλο
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεράκι καφτερό
20 κόκους πιπέρι
1 κ.σ μουστάρδα
1 κ.σ ελαιόλαδο
Φρέσκο αρισμαρί (δεντρολίβανο)
Αλάτι χοντρό
1 σφηνάκι Ξύδι¨λευκό botanico"

Βάζουμε όλα τα υλικά στα φιλέτα μας και τα κλείνουμε με πλαστική μεμβράνη για μία ώρα στο ψυγείο. Τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι αφαιρώντας το σκόρδο και τα κλαδάκια του δεντρολίβανου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου