Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά, το μόνο που ψάχνουμε σε αυτό το πιάτο
είναι η φρεσκάδα του ψαριού.
Υλικά
1 τόνος
ελαιόλαδο
5-6 σκελίδες σκόρδο
χοντρό αλάτι
φρέσκο δεντρολίβανο
λαδόκολλα
αλουμινόχαρτο
Για το λαδολέμονο
2 λεμόνια
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απαλή
ελαιόλαδο
Το ψάρι θέλει ψήσιμο ανάλογα με πόσα κιλά είναι.
Για κάθε κιλό ψαριού 20-25 λεπτά ανάλογα και το φούρνο.
Ο φούρνος να είναι αέρας και 200
![]() |
Γεμίζουμε την κοιλιά με δεντρολίβανο χοντρό αλάτι και 2 σκελίδες σκόρδο |
![]() |
Δημιουργούμε τσεπούλες με το μαχαίρι και βάζουμε 2 σκελίδες από κάθε πλευρά |
![]() |
Μπόλικο χοντρό αλάτι και λίγες σταγόνες λαδιού |
![]() |
Τύλιγμα στην λαδόκολλα και έπειτα στο αλουμινόχαρτο. |
![]() |
Χτυπάμε την μουστάρδα και προσθέτουμε σιγά σιγά λεμόνι και λάδι εναλλάξ μέχρι να γίνει και κρεμώδης και να μας αρέσει στην γεύση. |
![]() |
Σερβίρουμε |
Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου