της Ελευθερίας Βασιλειάδη
Το εστιατόριο La Terrasse του ξενοδοχείου Πεντελικόν και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης συμμετέχουν με ένα ξεχωριστό μενού στο μεγάλο παγκόσμιο φεστιβάλ που σκοπό έχει την προώθηση της γαλλικής γαστρονομίας.
Η γαλλική γαστρονομία στις 19 Μαρτίου γιορτάζει και εστιατόρια σε πόλεις από κάθε γωνιά της υφηλίου συμμετέχουν στο φεστιβάλ με μενού ειδικά διαμορφωμένα για τη συγκεκριμένη μέρα. Ένα από αυτά είναι και το La Terrasse όπου ο Γιώργος Στυλιανουδάκης με χαρακτηριστικό γαστρονομικό ταπεραμέντο θα σερβίρει πιάτα με φρέσκα εποχικά υλικά τιμώντας απόλυτα τη νοοτροπία και φινέτσα της γαλλικής κουζίνας.
Η γαλλική γαστρονομία στις 19 Μαρτίου γιορτάζει και εστιατόρια σε πόλεις από κάθε γωνιά της υφηλίου συμμετέχουν στο φεστιβάλ με μενού ειδικά διαμορφωμένα για τη συγκεκριμένη μέρα. Ένα από αυτά είναι και το La Terrasse όπου ο Γιώργος Στυλιανουδάκης με χαρακτηριστικό γαστρονομικό ταπεραμέντο θα σερβίρει πιάτα με φρέσκα εποχικά υλικά τιμώντας απόλυτα τη νοοτροπία και φινέτσα της γαλλικής κουζίνας.
Σε παγκόσμιο επίπεδο στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 1000 επαγγελματίες από τις 5 ηπείρους ενώ θα ετοιμαστούν συνολικά 1000 ξεχωριστά μενού
Μενού Γιώργου Στυλιανουδάκη
Κήπος λαχανικών σε διαφορετικές υφές| χώμα ελιάς
|φρέσκα φύλλα λαχανικών |ειδικά αρωματισμένο ελαιόλαδο
|φρέσκα φύλλα λαχανικών |ειδικά αρωματισμένο ελαιόλαδο
Αυγό – Ποσέ αυγό στους 63°C | emulsion άγριων χόρτων | καπνιστό bouillon | chips από απάκι
Λαυράκι φιλέτο ποσέ σε ελαιόλαδο στους 60c
|πέστο από φύκια | λευκά σπαράγγια| χυμός κολοκυθιού
| baby μανιτάρια |φρέσκα βότανα
|πέστο από φύκια | λευκά σπαράγγια| χυμός κολοκυθιού
| baby μανιτάρια |φρέσκα βότανα
Αρνί – σιγοψημένο αρνί | υφές αγγινάρας | bouillon από λεμόνι και θυμάρι
Τυρί – Cremeux Γραβιέρας | jelly θυμαριού-μελιού | ξινόμηλο | micro βασιλικός
Σοκολατένια Aύρα| κρέμα σοκολάτας| βράχοι κακάο
|πούδρα σοκολάτας |πουτίγκα εσπεριδοειδών
|σορμπέ σοκολάτας με άρωμα βιολέτας
|πούδρα σοκολάτας |πουτίγκα εσπεριδοειδών
|σορμπέ σοκολάτας με άρωμα βιολέτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου