Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Το menu του σεμιναρίου

To Menu του σημερινού γεύματος μετά απο το σεμινάριο οινογνωσίας ....με τον Σίμο Γεωργόπουλο
επιμελήθηκαν τέσσερις φίλοι..και αυτό βγήκε στα πιάτα.
 Ο Αθηναγόρας Κωστάκος ,ο Γρηγόρης Χέλμης ο Γιώργος Στυλιανουδάκης και ο Μιχάλης Χάσικος μας κέρδισαν με την μοναδικότητα τους.
Τέτοια Φεστιβάλ Γεύσεις λείπουν από τις μικρές πόλεις και τους ευχαριστούμε πολύ που είχαμε την τιμή και την χαρά να τους φιλοξενήσουμε.Απόψε το Μενού επαναλαμβάνετε στην Αυλή για όποιον θέλει να ζήσει την εμπειρία της υψηλής γαστρονομίας.

Το επιδόρπιο των τεσσάρων
γαλακτομπούρεκο με σορμπέ μανταρίνι

 Χανιώτικο μπουρέκι με υφές
Μιχάλης Χάσικος

 Χταπόδι με τσακιστές ελιές σορμπέ ντομάτας
και άμμο από στρείδια
Γιώργος Στυλιανουδάκης

 Αποδομημένη Κρητική Καρμπονάρα
Γρηγόρης Χέλμης

 Αρνάκι με κρούστα μυρωδικών και νιόκι ξυνόχοντρου
Αθηναγόρας Κωστάκος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου