Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Παστέλι με φιστίκι αράπικο!!

Τα παστέλια είναι μία Super τροφή που έχουμε σε πρώτη ζήτηση στο σπίτι μας..και εκτός από σνακ τα βάζω και σαν γαρνιτούρα σε διάφορα γλυκά... σαλάτες...αλλά και σε πλατό τυριών...


Μισό κιλό φιστίκια άψητα και ανάλατα
4 κουταλιές της σούπας μέλι
250 γρ ζάχαρη 

Βάζουμε τα φιστίκια σε ένα ταψί στο φούρνο στους 200 για 10 λεπτά. Αφού κρυώσουν ξεφλουδίζουμε.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε τα φιστίκια με την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μέλι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.

Αποσύρουμε από την φωτιά και στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Στρώνουμε το μείγμα στο ταψί και το αφήνουμε να παγώσει.
Τόσο απλά..έτοιμο το παστέλι μας. 
Φυλάξτε το σε ένα μπολ ή σε μία μπισκοτοθήκη.

Καλή Επιτυχία!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου