Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Η πιο δροσερή σαλάτα καρότου με σταφίδες και γιαούρτι!!




Την συνταγή αυτή την δοκίμασα στο σπίτι της φίλης μου Άννας Κριαρά...σπουδαία νοικοκυρά και μαγείρισσα....Δοκιμάστε την

3 φλιτζάνια καρότο τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
1 φλιτζάνι ανανά κομμένο καρεδάκια( προαιρετικά )
2/3 του φλιτζανιού μαύρες σταφίδες
11/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιχτό
1 κ.σ χυμό λεμονιού
2 κ.γ ξύσμα λεμονιού

Ανακατεύουμε το 1 φλιτζάνι γιαούρτι με το χυμό και το ξύσμα και αναμειγνύουμε με όλα τα υλικά.
Στρώνουμε σε μία πιατέλα την σαλάτα μας την σκεπάζουμε με το υπόλοιπο γιαούρτι και γαρνίρουμε με σταφίδες και ροδέλες καρότου.


1 σχόλιο:

  1. Γιατί η κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα είναι διατροφικός θησαυρός και μάλιστα αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ;
    Ανακαλύψτε το εδώ:
    https://www.facebook.com/groups/1407610409456088/
    https://greekraisins.wordpress.com/
    http://goo.gl/GdRG1R

    ΑπάντησηΔιαγραφή