Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Σοκολατόπιτα του Χρήστου Τζιέρα!!


ΥΛΙΚΑ

( για 10 μερίδες )
600 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
8 αυγά
2 κρόκους αυγών
200 γρ. καστανή ζάχαρη
50 γρ. αλεύρι
σιρόπι σοκολάτας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε ένα μπαιν – μαρί (δηλαδή σε ένα σκεύος που βρίσκεται πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει).
-Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
-Παράλληλα χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
-Ενσωματώνουμε με το προηγούμενο μείγμα .
-Τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι.
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
-Σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας.Και μία μπάλα παγωτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου