Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Σίμος Γεωργόπουλος

Στις 3 και 4 Μαρτίου το Σεμινάριο, με τον κριτικό γεύσεις Σίμο Γεωργόπουλο. Μετά το τέλος του διήμερου σεμιναρίου θα ακολουθήσει γεύμα που θα ετοιμάσουν για τους συμμετέχοντες oι :
 Γιώργος Στυλιανουδάκης
Αθηναγόρας Κωστάκος
Γρηγόρης Χέλμης
Μιχάλης Χάσικος ......έτσι ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το ταίριασμα φαγητού- κρασιού.

Πρόγραμμα Διήμερου Σεμιναρίου Οινογνωσίας με τον  Σίμο Γεωργόπουλο
Ημέρα Πρώτη

  • Βασικές αρχές γευσιγνωσίας
  • Οι  σημαντικότερες  ποικιλίες κρασιού στην Ελλάδα
  • Οι  σημαντικότερες  ποικιλίες κρασιού στην Κρήτη
Ημέρα δεύτερη
  • Βασικές αρχές αρμονίας κρασιού-φαγητού
  • Ανάλυση ταιριασμάτων με πιάτα και προϊόντα
Συνολική Διάρκεια σεμιναρίου 10 ώρες 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου