Στις 3 και 4 Μαρτίου το Σεμινάριο, με τον κριτικό γεύσεις Σίμο Γεωργόπουλο. Μετά το τέλος του διήμερου σεμιναρίου θα ακολουθήσει γεύμα που θα ετοιμάσουν για τους συμμετέχοντες oι :
Γιώργος Στυλιανουδάκης
Αθηναγόρας Κωστάκος
Γρηγόρης Χέλμης
Μιχάλης Χάσικος ......έτσι ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το ταίριασμα φαγητού- κρασιού.
Γιώργος Στυλιανουδάκης
Αθηναγόρας Κωστάκος
Γρηγόρης Χέλμης
Μιχάλης Χάσικος ......έτσι ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το ταίριασμα φαγητού- κρασιού.
Πρόγραμμα Διήμερου Σεμιναρίου Οινογνωσίας με τον Σίμο Γεωργόπουλο
Ημέρα Πρώτη
- Βασικές αρχές γευσιγνωσίας
- Οι σημαντικότερες ποικιλίες κρασιού στην Ελλάδα
- Οι σημαντικότερες ποικιλίες κρασιού στην Κρήτη
Ημέρα δεύτερη
- Βασικές αρχές αρμονίας κρασιού-φαγητού
- Ανάλυση ταιριασμάτων με πιάτα και προϊόντα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου