Πιάτα που ξεχείλιζαν αρώματα...εντάσεις..εκπλήξεις ..άριστα συνδυασμένα με coktails..πού πότε έδιναν δροσιά μετά από μία καυτή μπουκιά..και πότε άναβαν τα αίματα μετά από μία ευγενική μπουκιά.
Συνδυασμός Περουβιανής και Ιαπωνικής κουζίνας αλλά με ισπανικές λεπτομέρειες...Η βραδιά άξιζε..τέτοια event λείπουν από την Κρήτη..και δεν πρέπει να τα χάνουμε...Ευχαριστούμε Δημήτρη για το ταξίδι που μας έκανες και σε περιμένουμε να επιστρέψεις.
Πέντε πιάτα.... Πέντε Coctails....και ένα επιδόρπιο βγαλμένα από την Χώρα των Θαυμάτων...
Ceviche Paltado - Λευκό ψάρι με αβοκάντο, γάλα τίγρη και κουμκουάτ με συνοδεία από μπλε πατάτα
Γιαπωνέζικο Burger - ψωμάκι στον ατμό με σίσο, τζίντζερ και γιαπωνέζικη BBG Sauce
Συνδυασμός Περουβιανής και Ιαπωνικής κουζίνας αλλά με ισπανικές λεπτομέρειες...Η βραδιά άξιζε..τέτοια event λείπουν από την Κρήτη..και δεν πρέπει να τα χάνουμε...Ευχαριστούμε Δημήτρη για το ταξίδι που μας έκανες και σε περιμένουμε να επιστρέψεις.
Πέντε πιάτα.... Πέντε Coctails....και ένα επιδόρπιο βγαλμένα από την Χώρα των Θαυμάτων...
Το menu
Πρώτο πιάτο
Pairing Cocktail
Pisco Sour Infused με ανανά
Δεύτερο πιάτο
Pairing Cocktail
El Machete με τεκίλα, μάνγκο, τσιπότλε και ταμαρίντ
Τρίτο πιάτο
Πιτάκια στον ατμό ντάμπλινγκς από λάχανο, ταϊλανδέζικο ζωμό και καρύδα
Pairing Cocktail
Το γάλα του τίγρη - τεκίλα, ρούμι, πίσκο, γάλα τίγρη και ανανάς
Τέταρτο πιάτο
Hot ceviche - Λαυράκι με περουβιανή σως και ρίζες Αμαζονίου
Pairing Cocktail
Pisco negroni (το αγάπησα)
Πέμπτο πιάτο
Ουρά μοσχαρίσια σιγομαγειρεμένη στα υγρά της με κατσικίσιο τυρί, κίτρινη πιπεριά και πετιμέζι
Pairing Cocktail
Πάπια Πεκίνου. Με κινεζική μπάρμπεκιου σως, ρούμι, αγγούρι και μπαχαρικά
Επιδόρπιο
Κέικ τόνκα με πράλινα φουντουκιού, ντούλσε ντέ Λέτσε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου