Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Δημήτρης Κατριβέσης και Cinco στο Dish bar στο Ηράκλειο......

Πιάτα που ξεχείλιζαν αρώματα...εντάσεις..εκπλήξεις ..άριστα συνδυασμένα με coktails..πού πότε έδιναν δροσιά μετά από μία καυτή μπουκιά..και πότε άναβαν τα αίματα μετά από μία ευγενική μπουκιά.
Συνδυασμός Περουβιανής και Ιαπωνικής κουζίνας αλλά με ισπανικές λεπτομέρειες...Η βραδιά άξιζε..τέτοια event λείπουν από την Κρήτη..και δεν πρέπει να τα χάνουμε...Ευχαριστούμε Δημήτρη για το ταξίδι που μας έκανες και σε περιμένουμε να επιστρέψεις.
 Πέντε πιάτα.... Πέντε Coctails....και ένα επιδόρπιο βγαλμένα από την Χώρα των Θαυμάτων...

 Το menu


Πρώτο πιάτο

Ceviche Paltado - Λευκό ψάρι με αβοκάντο, γάλα τίγρη και κουμκουάτ με συνοδεία από μπλε πατάτα

Pairing Cocktail

Pisco Sour Infused με ανανά

Δεύτερο πιάτο

Γιαπωνέζικο Burger - ψωμάκι στον ατμό με σίσο, τζίντζερ και γιαπωνέζικη BBG Sauce

Pairing Cocktail

El Machete με τεκίλα, μάνγκο, τσιπότλε και ταμαρίντ

Τρίτο πιάτο

Πιτάκια στον ατμό ντάμπλινγκς από λάχανο, ταϊλανδέζικο ζωμό και καρύδα

Pairing Cocktail

Το γάλα του τίγρη - τεκίλα, ρούμι, πίσκο, γάλα τίγρη και ανανάς

Τέταρτο πιάτο


Hot ceviche - Λαυράκι με περουβιανή σως και ρίζες Αμαζονίου

Pairing Cocktail

Pisco negroni (το αγάπησα)

Πέμπτο πιάτο

Ουρά μοσχαρίσια σιγομαγειρεμένη στα υγρά της με κατσικίσιο τυρί, κίτρινη πιπεριά και πετιμέζι

Pairing Cocktail

Πάπια Πεκίνου. Με κινεζική μπάρμπεκιου σως, ρούμι, αγγούρι και μπαχαρικά

              Επιδόρπιο                

Κέικ τόνκα με πράλινα φουντουκιού, ντούλσε ντέ Λέτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου