Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Dish bar

Η  συνέχεια της συνεργασίας του Chef Δημήτρη Κατριβέση και του Κριάκου Λύρα ,Cinco Bar Restaurant στο Κολωνάκι και του Dish All Day Resto στο Ηράκλειο της Κρήτης......είναι γεγονός και υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα  γαστρονομικό παραλήρημα .....

Το Project που εισηγούνται Cinco και Dish βασίζεται σε ένα διαφορετικό Pairing Project με πέντε πιάτα και  πέντε εξαιρετικά Cocktails κλείνοντας την βραδιά με ένα απολαυστικό επιδόρπιο.


H ομάδα των Bartenders με τους Δημήτρη Μπενάκη και Χρήστο Βρετό, μπαίνουν πίσω από την μπάρα για να καταπλήξουν.


Το menu
Πρώτο πιάτο
Ceviche Paltado - Λευκό ψάρι με αβοκάντο, γάλα τίγρη και κουμκουάτ με συνοδεία από μπλε πατάτα
Pairing Cocktail
Pisco Sour Infused με ανανά


Δεύτερο πιάτο
Γιαπωνέζικο Burger - ψωμάκι στον ατμό με σίσο, τζίντζερ και γιαπωνέζικη BBG Sauce
Pairing Cocktail
El Machete με τεκίλα, μάνγκο, τσιπότλε και ταμαρίντ


Τρίτο πιάτο
Πιτάκια στον ατμό ντάμπλινγκς από λάχανο, ταϊλανδέζικο ζωμό και καρύδα
Pairing Cocktail
Το γάλα του τίγρη - τεκίλα, ρούμι, πίσκο, γάλα τίγρη και ανανάς


Τέταρτο πιάτο
Hot ceviche - Λαυράκι με περουβιανή σως και ρίζες Αμαζονίου
Pairing Cocktail
Pisco negroni


Πέμπτο πιάτο
Ουρά μοσχαρίσια σιγομαγειρεμένη στα υγρά της με κατσικίσιο τυρί, κίτρινη πιπεριά και πετιμέζι
Pairing Cocktail
Πάπια Πεκίνου. Με κινεζική μπάρμπεκιου σως, ρούμι, αγγούρι και μπαχαρικά


Επιδόρπιο
Κέικ τόνκα με πράλινα φουντουκιού, ντούλσε ντέ Λέτσε





Να είστε όλοι εκεί.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου