Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Λικέρ Καρυδάκι



40 μέτρια πράσινα καρυδάκια
500 γρ ζάχαρη
1 λίτρο ρακί ή βότκα ή τσίπουρο
10 μοσχοκάρφια
1 ξυλάκι κανέλα

Εκτέλεση 

Πλένουμε τα καρυδάκια μας και τα κόβουμε στα τέσσερα.Βάζουμε τα μυρωδικά και την ζάχαρη και κλείνουμε το βάζο το οποίο και τοποθετούμε στον ήλιο για 3 μέρες.Προσθέτουμε τη ρακί και το φυλάσσουμε σε σκοτεινό μέρος για 2 μήνες.Κουνάμε καθημερινά το βάζο για να λιώσει η ζάχαρη.


Καλή Επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου