Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Βλίτα και Βρούβες γιαχνί με πατάτες και φρέσκια ντομάτα...





Υλικά

700 γρ βλίτα
300 γρ βρούβες
4 πατάτες
1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο
1/2 ματσάκι άνηθο
2 σκελίδες σκόρδο
2 φρέσκιες ντομάτες 
αλάτι-πιπέρι



Εκτέλεση

Ζεματίζουμε τα βλίτα για 3 λεπτά σε μιά κατσαρόλα και τα βγάζουμε από την φωτιά τοποθετώντας τα σε ένα μπολ με κρύο νερό και παγάκια για να διατηρήσουν το πράσινο χρώμα τους.
Στην κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πατάτες.Στο τέλος βάζουμε το σκόρδο και την ντομάτα και ψήνουμε κανονικά.Τρία λεπτά πριν να ολοκληρωθεί το φαγητό ρίχνουμε τα βλίτα τις βρούβες  αλάτι πιπέρι και το άνηθο. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε και λίγη τριμμένη φέτα.

Καλή Όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου